Yükleniyor...

0-2

Galatasaray'a kupada büyük şok!

04 Aralık 2019 Çrş 22:52 9289

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Tuzlaspor'a Türk Telekom Stadı'nda 2-0 mağlup olarak büyük şaşkınlık yarattı.

 

TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor ile Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında karşılaşan Galatasaray, kendi evinde oynadığı maçta kötü bir futbol sergilerken mücadeleyi de 2-0 kaybetti.
 
Maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan Galatasaray'da stoperde 16 yaşındaki Emin Bayram görev yaparken ilk yarı golsüz beraberlikle geçildi ve iki takım da net bir gol pozisyonu yakalamayı başaramadı.
 
İkinci yarıya daha hareketli başlayan konuk ekip Tuzlaspor, 53. dakikada Galatasaray savunmasını hazırlıksız yakaladığı bir pozisyonda Sadık Baş'ın şık golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı.
 
Tuzlaspor'un öne geçmesinin ardından oyuncu değişiklikleri yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Adem Büyük, Younes Belhanda ve Ryan Donk'u sahaya sürdü.
 
Ryan Donk ve Adem Büyük'ün forvette oynadığı anlarda Galatasaray gol pozisyonu yakalamakta da zorlanırken 88. dakikada Muhammed Akarslan ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
 
Rakibinin 10 kişi kalmasını değerlendirmek isteyen Galatasaray, 90. dakikada Umut Sönmez'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşun ağlarla buluşmasıyla adeta şoke oldu.
 
8 dakikalık uzatma süresinde de gol atmayı başaramayan Galatasaray mücadeleyi 2-0 kaybetti.
 
Karşılaşmanın rövanşı, 17 Aralık Salı günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak.
 

 

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.