Yükleniyor...

1-2

Alanyaspor son dakikada kazandı

19 Ekim 2020 Pzt 22:00 9252

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray sahasında Aytemiz Alanyaspor ile kozlarını paylaştı. Uzun süre eşitlikle giden mücadelede Alanyaspor galibiyeti 90+5. dakikada buldu.

 

Sarı-kırmızılı ekipte maça ilk 11'de başlayan Emre Akbaba bu sezon ilk maçına çıkarken Marcelo Saracchi de sakatlığının ardından dört maç sonra formasına kavuştu. Öte yandan Galatasaray'da Younes Belhanda ile Sofiane Feghouli maça yedek kulübesinde başladı.

 

Türk Telekom Stadyumu'nda gol perdesi 34. dakikada açıldı. Galatasaray'ın kazandığı penaltı atışını gole çeviren Radamel Falcao takımını 1-0 öne geçirdi.

 

43. dakikada Alanyaspor kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Khouma Babacar'ın kullandığı frikikte top filelerle buluştu ve Alanyaspor 1-1'lik beraberliği yakaladı.

 

Galatasaray'da 30. dakikada sarı kart gören Peter Etebo, 45+1. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu kart Galatasaray'ın bu sezon gördüğü ilk kırmızı kart oldu.

 

Galatasaray 90+5'te yıkıldı

 

İkinci yarıda 10 kişi mücadele eden Galatasaray'da devrenin başında Younes Belhanda ile Ömer Bayram oyuna girerken Radamel Falcao ile Emre Akbaba kenara geldi.

 

10 kişi rakibine karşı rakip kalede baskı kuran Aytemiz Alanyaspor üst üste pozisyonlarla gol ararken 70. dakikada Galatasaray, Younes Belhanda'nın ceza sahası içinden vuruşuyla ikinci golü buldu. Ancak VAR incelemesinin ardından Ryan Babel'in elle oynadığı tespit edildi ve gol kararı iptal edildi.

 

Karşılaşmada gol perdesi 90+5'te kapandı. Alanyasporlu Davidson attığı golle takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Son dakikada gelen bu gol Alanyaspor'a üç puanı getirdi. Galatasaray sahasında rakibine 2-1 mağlup oldu.

 

Bu sonucun ardından Galatasaray 7 puanda kaldı. Aytemiz Alanyaspor ise 13 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.