Yükleniyor...

TRANSFERDE MOHAMED SALAH ÇILGINLIĞI

Liverpool'da sergilediği performans ile dikkat çeken Mohamed Salah için Avrupa'nın devleri sıraya girdi.

20 Mart 2018 Sal 20:21 9518

 

 

Liverpool’un sezon başında 42 milyon Euro ödeyerek Roma’dan kadrosuna kattığı Mohamed Salah, muhteşem bir yıl geçiriyor. Mısır’ı Dünya Kupası’na taşıyan isimlerden biri olan Mohamed Salah, Liverpool hücumunda da en fazla öne çıkan isim olarak dikkat çekiyor. Oynadığı 30 Premier Lig maçında 28 gol atıp 10 da asist yapan Mohamed Salah, Avrupa’nın devlerini de peşine taktı. Barcelona, Real Madrid ve Paris Saint Germain, yıldız futbolcuyu transfer etmek için Liverpool’a astronomik teklifler yapmaya hazırlanıyorlar.

 

Avrupa’nın en formda hücum oyuncusu olarak dikkat çeken Mohamed Salah’ı bırakmak istemeyen Liverpool’un, astronomik tekliflere ne kadar dayanabileceği merak ediliyor. Üç takımın yapacağı üst üste tekliflerle Mohamed Salah’ın fiyatının 230 milyon Euro’ya çıkabileceği konuşuluyor. Liverpool ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mohamed Salah, eğer yapılacak tekliflerden biri kabul edilirse dünyanın en pahalı futbolcusu unvanını Neymar’ın elinden alacak. Mohamed Salah, bu sezon Liverpool forması ile çıktığı 41 resmi maçta 36 gol atarken 12 de asist yaptı.

 

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.