Yükleniyor...

CENGİZ İÇİN İNANILMAZ RAKAM

Cengiz Ünder’in geleceği hakkında çok önemli açıklamalar...

22 Mart 2018 Prş 10:29 9525

 

 

 

FIFA menaceri Bayram Tutumlu, İtalya Serie A’daki performansıyla göğsümüzü kabartan Cengiz Ünder’in geleceği hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

 

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ile Arda Turan transferi nedeniyle ilişkisi olduğunu belirten Tutumlu, “Başkan'a ‘Dikkat et takıma bir Türk daha gelebilir' dedim. O da ‘Evet Cengiz Ünder gelebilir' dedi.

 

Daha sonra 80 milyon Euro civarında bir bedeli olduğu belirtildi ancak Bartemou, ‘Oynayacaksa 100 milyon Euro da veririz' dedi. İlerleyen yıllarda bu transfer gerçekleşebilir” ifadelerini kullandı.

 

‘City'ye gidiyordu…'

 

20 yaşındaki yıldızın artık tüm dünyada tanınan bir futbolcu olduğunu belirten Tutumlu, “Cengiz'i şu anda herkes istiyor. Ancak Roma'da 1-2 sene daha oynaması lazım. Çok önemli bir geleceği var. Az daha Manchester City'e gidiyordu ama ben Göksel Gümüşdağ ile görüştüm. Göksel bey burada doğru bir hamle yaptı. Manchester City'e gitse orada oyuncuları başka takımlara gönderebiliyorlar” dedi.



 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.