Yükleniyor...

MANCHESTER CİTY'YE TRANSFER YASAĞI !

Manchester City'ye gelecek hafta transfer yasağı geleceği iddia edildi.

17 Nisan 2018 Sal 17:27 9471

 

 

Arjantinli genç futbolcu Benjamin Garre'nin Velez Sarsfield'den Manchester City'ye transferiyle ilgili devam eden davanın kararının önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

Arjantinli genç bir futbolcunun etik ilkelere aykırı olarak Velez'den transfer edilmesi nedeniyle Arjantin kulübünün CAS'ta açtığı davada karar aşamasına gelindi. Pep Guardiola'nın yaz döneminde en az 3 transfer yapmayı umduğu ancak olası CAS kararı sonucu transfer yasağı gelebileceği belirtiliyor.  Genç oyuncu Garre'nin 15 yaşınayken transfer dedikoduları başlamı ve oyuncu 16 yaşına bastığında transfer edilmişti. Ancak Velez kulübü 'çocuk' sayılan futbolcunun kandırılarak transfer edildiğini savunuyor.

CAS'ın Manchester City'ye 2 transfer dönemi yasak getirmesi bekleniyor. Manchester City oyuncunun İtalyan pasaportu olduğunu savunmasına temel alırken AB ülkeleri arasında 16 yaş transferi yapılabildiğini belirtiyor. Ancak Velez kulübü oyuncunun İtalyan pasaportu olsa da Arjantin'de oynadığı ve Arjantin pasaportu da bulunduğu belirterek Arjantin'den İngiltere'ye 18 yaş altı futbolcu tranfserinin etik ilkelerin ihlali anlamına geldiği tezini sunuyor.

 

Kaynak: CNN

 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.