Yükleniyor...

KOCAMAN'IN YENİ KEHANETİ

Aykut Kocaman, Beşiktaş ile iki yönlü bir maç oynayacaklarını belirtti.

18 Nisan 2018 Çrş 10:56 9353

 

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü, yarın Türkiye Kupası yarı finalinde 2-2’nin rövanşında karşılaşacakları Beşiktaş ile 'iki yönlü' bir maç oynayacaklarını belirtti, “Bu, sadece bir kupa maçı değil. Sahadaki futbol ve skor, lige de yansıyacaktır” dedi.

 

Fenerbahçe’de yarınki Beşiktaş kupa maçı için tur planları yapılırken, bir yandan oyuncular, bir yandan da teknik heyet yüksek bir motivasyon ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Tribünlerin tamamen dolmasını çok önemsediğini belirten teknik direktör Aykut Kocaman bu maçın ligi de etkileyeceği düşüncesini dile getirdi. Fenerbahçe hocasına göre, yarı final derbisi bir çok bakımdan kritik önem taşıyor.

İşte Aykut Kocaman’ın lig yarışı, Beşiktaş maçı ve derbinin olası yansımalarıyla ilgili düşünceleri: 

“Sezonun geri kalanında şanssız maçlar yaşadık. 3-3 biten Kayseri ve 2-2 biten G.Birliği maçları bizim için kırılma noktalarıydı. Sezonun bitimine 5 hafta kala sadece 3 puan gerideyiz. Alnımızın akıyla sezonu buraya kadar getirdik. Bundan sonrasını göreceğiz.” 

 

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.