Yükleniyor...

DERBİ DÜNYA BASININDA !

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki yarıda kalan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı dünya basınında da geniş yankı buldu.

20 Nisan 2018 Cum 15:14 9583

 

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki olaylı Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçı dünya basınında da geniş yankı buldu. İşte dünya basınının gözünden Türk futbolunun kara gecesi:

 

Bild: İstanbul'daki derbi skandalı


"Derbi başından beri kaotik bir ortamda geçti. Fenerbahçe taraftarları sahaya defalarca çakmak, bozuk para ve pet şişe attı. Quaresma'ya anahtarlık isabet ederken Şenol Güneş de kafasına atılan yabancı madde sonucu yere yığıldı."

 

"Güneş, buz tedavisi ve atılan dikişlerin ardından derhal hastaneye kaldırıldı. Çıkan olaylar üzerine Mete Kalkavan maçı durdurdu. Çok büyük bir ihtimalle Beşiktaş hükmen maçın galibi ilan edilecek."

 

Blick: İstanbul derbisi taraftar skandalı nedeniyle iptal edildi


"Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki maç, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in kafasına isabet eden bir koltuk sonucu 57. dakikada durdu. İstanbul'da Vahşi Batı sahneleri görüldü."

 

"Daha maçın başından itibaren herkes öfkeliydi. Quaresma'ya anahtarlık isabet etti ama bu, sadece başlangıçtı. Asıl vahşet yedek kulübesinde yaşandı Şenol Güneş yaralandı."

 

Kicker: Şenol Güneş yaralandı, İstanbul derbisi iptal

 

"Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe-Beşiktaş yarı finaline büyük bir skandal gölge düşürdü. Fenerbahçe taraftarları, 56. dakikada rakip takım antrenörüne attıkları yabancı maddelerle kulüplerine büyük zarar verdi."

 

"65 yaşındaki Güneş, başından yaralandı ve tecrübeli teknik adamın başına tam 5 dikiş atıldı. Maçın hakemi Mete Kalkavan, bu olay üzerine karşılaşmayı durdururken soyunma odasına giden tünelde de arbede çıktığı öğrenildi."

 

BBC: Türkiye Kupası yarı finali Beşiktaş patronunun kafasından vurulmasının ardından yarıda kaldı


"Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki yarı final ikinci maçı Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in başına atılan bir nesne nedeniyle yere yığılmasının ardından yarıda kesildi."

 

"Televizyon görüntülerinden anlaşıldığı kadarıyla Güneş, başını tutarak kendini yere bıraktı ve Beşiktaşlı futbolcular hakem Mete Kalkavan'la birlikte sahayı terk etti."

 

The Sun: Kavga bitti!



"Şenol Güneş'in kafasına dikiş atıldı ve yardımcı antrenör Erdinç Gültekin de tüneldeki arbedede yüzündeki kanla kaldı. Yere yığılan Şenol Güneş, daha sonrasındaysa hastaneye kaldırıldı."

 

"Şenol Güneş'in kafasına gelen maddeden evvel Tolga Zengin taraftarlarla tartıştı. Tribünler, anlaşıldığı üzere Tolga'nın ölmüş annesine küfretti."

 

Daily Mirror: İstanbul derbisi şiddete dönüştü



"Oyuncular ve teknik heyet arasında kavganın çıktığı Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki İstanbul derbisine şiddet damgasını vurdu. Tribünler Beşiktaş antrenörü Şenol Güneş'i kafasındaki beş dikişle bıraktı."

 

"Olaylar 58. dakikada patlak verirken oyuncular derhal soyunma odasına yöneldi. Pepe'ye kırmızı kartın çıktığı maç, bunun üzerine tatil edildi."

 

Marca: Korku savaşında Pepe kırmızı kart gördü


"Beşiktaş ile Fenerbahçe oynanan ve Pepe'nin atıldığı maçta Türk futbolu, kabus dolu bir geceye tanıklık etti. Henüz 29. dakikada Josef de Souza'nın ayağına kayan eski Real Madridli, hakem tarafından derhal kırmızı kartla cezalandırıldı."

 

"Mücadele hakem tarafından tribün olayları nedeniyle birkaç defa durduruldu. Şenol Güneş'in tribünlerden atılan maddeyle kafasından yaralanmasının ardından mücadele skor 0-0'ken 59. dakikada tatil edildi."

 

L'équipe: Beşiktaş antrenörü yaralandı, Fenerbahçe maçı durdu


"Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren yarı final müsabakası tamamlanamadı. Hakem 58. dakikada skor 0-0'ken maçı tatil etti."

 

"Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, ellerini kanlı başının arasına alarak yere yığıldı. Türk medyasından elde edilen bilgilere göre Güneş'e henüz ne olduğu belirlenemeyen bir yabancı cisim atıldı."

 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.