Yükleniyor...

OLAYLI DERBİ İÇİN FLAŞ GELİŞME !

Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Fenerbahçe - Beşiktaş maçında planlı bir olay tespit edilemediği için soruşturmadan çekildi.

23 Nisan 2018 Pzt 22:58 11383

 

 

Fenerbahçe yönetiminin, tatil edilen kupa yarı finali sonrası "Kumpas var" dediği maç için görevlendirilen 'Organize Suçlarla Mücadele' ekibi, olayların arkasında herhangi bir organizasyon ve planlı eylem bulunmadığından dolayı soruşturmadan çekildi. 

 

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında saha olayları nedeniyle 58. dakikada tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin soruşturması devam ediyor. Yargıya intikal eden olaylı maç hakkında Organize Suçlarla Mücadele ekipleri flaş bir karar kaldı.
 

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı kumpas mı?

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yürütülen soruşturmada, olayların arkasında herhangi bir organizasyon ve planlı eylem bulamayan Organize Suçlarla Mücadele ekipleri soruşturmadan çekildi.

Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ise şu ana kadar 36 kişiyi gözaltına alırken, Beşiktaş cephesini darp ettikleri iddia edilen 3 güvenlikçiyi gözaltına almak için savcılıktan karar bekliyor. 873 kameranın görüntüleri incelenirken, olayların ani ve münferit olduğuna kanaat getirildi. Ardından 32 şüphelinin 31'i serbest bırakıldı.



 

 

 

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.