Yükleniyor...

VİDAL'E ŞOK !

Bayern Münih'in Şilili yıldızı Arturo Vidal'in başı, Ekim 2017'de karıştığı bir bar kavgası nedeniyle ağrıyacak gibi.

26 Mayıs 2018 Cts 10:07 9483

 

 

Bayern Münih’in Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal, hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir. 16 Ekim 2017’de Oktoberfest esnasında Bayern Münih’in 5-0’lık Mainz galibiyetini kutlamak için ağabeyi Sandrino ve arkadaş grubuyla bir gece kulübüne giden 31 yaşındaki futbolcunun bir kavgaya karıştığı iddiası üzerine Münih Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Adam yaralama suçlaması ile karşı karşıya olan yıldız isim suçlu bulunursa 6 aydan 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir. Vidal’in kavga esnasında güvenlik görevlilerine ve mekandaki başka insanlara saldırdığı iddia ediliyor. Savcılık sözcüsü Florian Weinzierl, soruşturma açıldığını doğrularken Vidal’in iki kişiyi darp ederek yaralamakla suçlandığını ifade etti.

 

Görgü tanıkları ise Vidal’in kavga esnasında yerde bardak kırdığını, sonrasında da masanın üzerine çıkarak kavga ettiği insanların üzerine atladığını ifade etmekte. Bir kişinin ise kafasına votka şişesi isabet etmesiyle yaralandığı belirtiliyor. Vidal daha önce Juventus forması giyerken de Eylül 2014’te bir bar kavgasına karışmış ve 150 bin Euro civarında bir para cezasına çarptırılmıştı.

 

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.