Yükleniyor...

BEŞİKTAŞ TARAFTARI TRANSFERDE İŞ BAŞINDA

Transfer döneminde sosyal medyayı en etkili kullanan taraftar olarak bilinen Beşiktaş taraftarı yine iş başında...

20 Haziran 2018 Çrş 14:58 9328

 

 

Beşiktaş taraftarı, transfer için ismi geçen Davy Klaassen, Rafael ve Daniel Sturridge'in sosyal medya hesaplarını 'Come to Beşiktaş' yazarak adeta bombardımana tuttu.

Transfer dönemlerinde sosyal medyada en aktif grup olan Beşiktaş taraftarı mesaiye başladı. Geçtiğimiz sezon özellikle Pepe transferinde çok etkin bir rol oynayan siyah-beyazlılar, Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edilen 3 futbolcuyu mesaj bombardımanına tuttu.

 

Everton forması giyen Davy Klaassen, Lyon'da oynayan Brezilyalı futbolcu Rafael ve Liverpool'a geri dönen Daniel Sturridge'in sosyal medyada paylaştığı her fotoğrafa Beşiktaşlı taraftarlar yüzlerce mesaj gönderdi. Golcü oyuncu Daniel Sturridge'in sosyal medya hesabına birkaç hafta önce mesaj yollamaya başlayan Beşiktaşlıar, sağ bek transferi için gündemde olan Rafael'i de mesaj yağmuruna tuttu. Bu isimlerin ardından Talisca'nın yerine kadroya katılması gündemde olan Davy Klaassen, Beşiktaş taraftarının yeni hedefi oldu.  

 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.