Yükleniyor...

FENERBAHÇE KAMPINDAN SON GELİŞMELER

Fenerbahçe İsviçre'de yeni sezona hazırlanmaya devam ediyor.

13 Temmuz 2018 Cum 16:58 9382

 

 

Fenerbahçe İsviçre'de yeni sezona hazırlanmaya devam ediyor.

 

Antrenmanlarda hırsıyla dikkat çeken Şilili sağ bek Isla, geçen sezondan farklı bir görüntü çiziyor. Isla, saha dışında sempatik kişiliğiyle takımın en dikkat çeken isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Oyun anlayışında beklerin hayati öneminin olduğu bilinen Hollandalı hoca, tecrübeli oyuncuyla sürekli konuşuyor ve ona olan güvenini her seferinde dile getiriyor.

 

Geçen yılı Sion’da kiralık olarak geçiren Salih de kampta takdir toplayan isimlerden biri. Ölçümlerde ortaya çıkan iyi rakamlarıyla teknik heyetin takdirini toplayan Salih, performansı ile Cocu’nun gözüne girmeye başladı. Salih, kamp döneminde fiziksel değerlerini neredeyse ikiye katladı. 

 

24 yaşındaki futbolcunun saha içinde daha özgür ve özgüvenli olmasını isteyen Cocu, onun tekniğinin çok özel olduğunu düşünüyor.

 

Yaş olarak kendisinden daha küçük olanlara da ağabeylik yapan Salih Uçan ise, “İlk geldiğimde takımın en küçüğüydüm şimdi bana Salih Abi denmesi tuhaf geliyor” dedi.

 

Sarı lacivertlilerin genç isimleri yeni transferler Berke Özer ve Barış Alıcı göz doldurdu.

 

Takımla yaptığı ilk antrenmanlardaki performansı ile teknik heyetin takdirini toplayan genç Berke yaşından çok daha olgun futboluyla göz doldurdu. Yaptığı kurtarışlarla arkadaşlarından alkış alan Berke kaptan Volkan’dan da tam not aldı. 

 

Berke’nin ve Barış’ın ingilizce konuşuyor olmaları ve çok iyi bir altyapı eğitimi almış olmaları teknik heyetin övgü ile bahsettiği konular arasında yer alıyor.

 

Sağlık ekibiyle sürekli iletişim halinde olan Cocu, “Kamp dönemi sakatlık istemiyorum. Sakatlanan futbolcu çok şey kaybediyor. Ağrısı olan dinlensin, zorlamasın. Size çok büyük görev düşüyor, size güveniyorum” dedi. 

 

PSV Eindoven’da eksikliğini yaşadığını söylediği konulardan biri stoperlerin oyun kurması olduğu bilinen Cocu'nun Skrtel ve Roman‘la sürekli konuşarak isteklerini anlatıyor. 

 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.