Yükleniyor...

MUSTAFA CENGİZ: BİZ OLDUĞUMUZ SÜRECE...

Galatasaray'da Teknik direktör Fatih Terim’in sözleşmesi 2019 Haziran’ında sona eriyor.

16 Ekim 2018 Sal 12:25 11953

 

 

Geçtiğimiz mayıs ayında 3 yıllığına Galatasaray Başkanı seçilen Cengiz ve yönetim kurulu, 2021 Mayıs ayına kadar görev yapacak.

 

Mustafa Cengiz, görev süreleri boyunca Fatih Terim ile birlikte çalışmak istediklerini ifade etti.

 

Fatih Terim’in performansından son derece memnun olan başkan Mustafa Cengiz, bu yöndeki görüşlerini camianın önde gelen isimleriyle paylaştı. Cengiz, mümkün olan en kısa sürede Terim’le masaya oturarak 2 yıllık yeni sözleşme teklif etmeyi planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı da kabul ederse, 2021 Mayıs ayına dek sarı kırmızılı takımdaki görevine devam edecek.

 

Fatih Terim’le ilgili görüşlerini yönetim kurulu toplantısında da dile getiren Cengiz, şunları söyledi: “Henüz oturup imzaları atmadık ancak şurası net; hoca da tamam, biz de tamamız. Zaman zaman Fatih hocamızla ilişkilerimizi yıpratmaya çalışanlar olsa da, bizim her zaman dostça bir diyaloğumuz var. Ben ve yönetim kurulum, görev süremiz boyunca Fatih Terim ile çalışmak istiyoruz. Doğru zamanda hocamızla konuşur, imzaları atarız.”

 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.