Yükleniyor...

TEHLİKE ÇANLARI !

Galatasaray birçok sorunla boğuşurken, Schalke maçı öncesinde tehlike çanları çalmaya başladı.

21 Ekim 2018 Paz 12:05 9261

 

 

Galatasaray birçok sorunla boğuşurken, Schalke maçı öncesinde tehlike çanları çalmaya başladı.

 

Cim-Bom’da Emre Akbaba ve Onyekuru’nun ardından şimdi de Feghouli ve Fernando’nun oynamasının zor olduğu ortaya çıktı. Takımın fiziksel zayıflığı dikkat çekerken, arka arkaya zorlu maçlar oynayacak olması da ayrı bir endişe kaynağı oldu.

 

Bursa maçından az bir hasarla sıyrılan Galatasaray’da ortaya çıkan tablo can sıktı.Ligde evinden beraberlikle kurtulan Cim-Bom’da üst üste gelen sakatlıklar ve moral bozukluğu, Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke maçı öncesinde büyük endişe yarattı.

 

1) SAKATLAR ÇOĞALDI:

 

Emre Akbaba ve Onyekuru zaten sakattı. Bursaspor maçında bunlara adale sakatlığı yaşayan Fernando ve Feghouli eklendi. Sağ üst adale grubunda zorlanma yaşayan iki futbolcu da büyük ihtimal forma giyemeyecek. Kasığında ağrı bulunan Serdar Aziz de bugün ek tetkiklerden geçirilecek. Ancak durumu kritik... Belhanda, Donk, Rodrigues ve Eren’in sakatlıktan yeni çıkması ise tam randıman vermelerini engelliyor. 

 

2) FİZİK ZAYIF:

 

Takımın fiziksel olarak durumu iyi değil. Üst üste yaşanan adale sakatlıkları, takımın maç içinde belirli bir bölümden sonra geri koşamaması, Şampiyonlar Ligi’nde en az koşan takım olması bunun göstergesi...

 

3) GÜZEL FUTBOL UZAKTA:

 

Hiçbir istatistikte ligin en iyisi olmamasına rağmen zirvede olan Galatasaray, iç sahada kazandığı maçlarda da iyi futbol oynamıyor. Bursa maçında da bu durum tavan yaparken, takım halinde oynanan kötü futbol endişeleri arttırdı. 

 

4) RODRİGUES’İN BENCİLLİĞİ: 

 

Son şampiyonlukta önemli bir payı olan Rodrigues’in maçlardaki bencilliği takım arkadaşlarını isyan ettiriyor. 

 

5) SEYİRCİ BASKISI:

 

Türk Telekom Stadı’nda top kayıpları, adresi bulmayan pas ve ortalardan sonra duyulan uğultu, oyuncuları tedirgin ediyor. Futbolcular bu endişe ile sorumluluk almaktan kaçıyor. Bu durumdan Ömer Bayram ve Ozan gibi gençler daha fazla etkileniyor. 

 

 

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.