Yükleniyor...

1.5 YILLIK İMZA

Onazi, Denizlispor’a imza attı

15 Ocak 2020 Çrş 16:41 9482

Süper Lig’de Yukatel Denizlispor, Trabzonspor’dan renklerine bağladığı Ogenyi Onazi ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Son 3.5 sezondur kadrosunda yer aldığı bordo-mavili ekipten ayrılan 27 yaşındaki Nijeryalı ön libero, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Başkan Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, Asbaşkan Ali Fırat ve Sportif Direktör Burak Özsaraç’ın katıldığı törenle sözleşme imzaladı.

 

Belirledikleri hedefe ulaşmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Ali Çetin, “Tecrübeli futbolcu ile 1 yıllık opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya vardık. İki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

TRABZONSPOR MAÇININ KAFİLESİNE DAHİL EDİLDİ

 

Yeşil-siyahlı formayı giyerek resmi sözleşmeye imza atan Onazi, yeni takımının yarın eski kulübü Trabzonspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının kafilesine de dahil edildi. Geçen sezon ağır bir sakatlık geçirdikten sonra bu yıl ilk yarıda şans bulamayan Onazi, daha önce İtalya Serie A’da Lazio forması da giydi. Onazi, Türkiye’deki kariyerinde 69 Süper Lig maçında 6 gol attı.

 

En Son Haberler Tümü

Zaniolo için flaş transfer iddiası

Affedildi

Milli takım kampını terk etti

Transferde karar verildi

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.