Yükleniyor...

2. FALCAO VAKASI

Emre Belözoğlu: Perotti'nin ameliyat olması lazım

13 Ocak 2021 Çrş 22:55 9313

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş derbisinde sakatlanan Diego Perotti'nin geçirdiği sakatlık ile ilgili Sportif Direktör Emre Belözoğlu'ndan açıklama geldi.

 

Perotti’nin sakatlığının ciddi boyutlara ulaştığını söyleyen Belözoğlu, “Ameliyat gerçekleşirse oynamama süreci 3 ila 8 ay arasında gözüküyor” dedi.

 

"AMELİYAT OLMASI DURUMUNDA OTURUP BİR KARAR ALMAK DURUMUNDA KALACAĞIZ"

 

Sürecin iki taraf içinde istenmedik bir yönde ilerlediğini vurgulayan Belözoğlu, “Perotti’nin dizinde bir bağın totale yakın kopması söz konusu. Ameliyat olması gerekiyor. Durumu menajerlerine de ilettik. Perotti oynadığı sürede neler yapabileceğini herkese gösterdi. Keşke bu süreler daha uzun olsaydı. Süreç ne yazık ki tam ne onun ne bizim istediğimiz gibi ilerliyor. Ameliyat olması durumunda karşılıklı oturup hem kendisiyle hem menajeriyle bir karar almak durumunda kalacağız.'' diye konuştu.

 

"AMELİYAT GERÇEKLEŞİRSE OYNAMAMA SÜRECİ 3 İLA 8 AY ARASI"

 

Perotti'nin talihsiz bir sakatlık yaşadığını söyleyen tecrübeli futbol adamı, “Perotti'nin sakatlığının ciddiyetini şöyle anlatayım bu vakadan dünyada şu an 8 tane var ve 7’si trafik kazası. İlk kez bu vaka bir sporcuda görülüyor. Ameliyat gerçekleşirse oynamama süreci 3 ila 8 ay arasında gözüküyor. Ameliyatın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine sağlık ekibi karar verecek.” ifadelerini kullandı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.