Yükleniyor...

21. şampiyonluğunu ilan etti

Portekiz Ligi'nde şampiyon Sporting

18 Mayıs 2025 Paz 12:19 9207

Portekiz 1. Futbol Ligi'nin 34. ve son haftasında Sporting, konuk ettiği Vitoria Guimaraes'i 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

 

Şampiyonluk yarışının çekişmeli geçtiği ligde Sporting ile Benfica son haftaya 79'ar puanla girdi. İkili averajla önde bulunan Sporting son haftada Vitoria Guimaraes'i konuk ederken, Benfica ise deplasmanda Braga ile karşılaştı. Benfica'da milli futbolcular Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü de maça ilk 11'de başladı.

 

Vitoria Guimaraes'i 2-0 yenen Sporting puanını 82 yaparak şampiyonluğa ulaştı. Braga ile 1-1 berabere kalan Benfica ise sezonu 80 puanla ikinci sırada tamamladı.

 

Ligde Kerem Aktürkoğlu sezonu 11 gol ve 11 asist, Orkun Kökçü de 7 gol ve 7 asistle tamamladı.

 

 

En Son Haberler Tümü

Trabzonspor

UEFA Şampiyonlar Ligi

Süper Lig

Dünya Superbike Şampiyonası

Basketbol Süper Ligi

Süper Lig

Toprak Razgatlıoğlu kaza yaptı

Tenis

17 maçtır yenilmiyor

Beşiktaş evinde ağır yaralı

Zirve yarışında kritik 3 puan

Kayserispor

Beşiktaş'ta kaptanlar değişti

Beşiktaş

A Milli Futbol Takımı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.