Yükleniyor...

Queens Park Rangers - Leeds United

İngiltere Şampiyonluk Ligi - 28. Hafta

18 Ocak 2020 Cts 11:57 10100

İngiltere Şampiyonluk Ligi 2019/2020 Sezonu 28. Hafta mücadelesinde, 35 puan -6 averaj ile 15. sırada yer alan Queens Park Rangers, 52 puan 20 averaj ile 2. sırada yer alan Leeds United ile karşı karşıya geliyor.

 

18.000 kişi kapasiteli Kiyan Prince Foundation Stadium Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Peter Bankes yönetecek.

 

Ev sahibi takımda Yoann Barbet, Charlie Owens, misafir takımda ise Barry Douglas, Adam Forshaw, Tyler Roberts sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

 

  1. İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  2. Her iki takımda 4 galibiyet elde ederken, 2 maç berabere tamamlandı.
  3. Queens Park Rangers 10 gol atarken, Leeds United 11 golle karşılık verdi.
  4. 6 maç 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  5. 4 maçta karşılıklı gol olurken, 6 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  6. 6 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  7. Queens Park Rangers 5 ve Leeds United 4 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Leeds United bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 9 maçta 6 galibiyet elde etti.Queens Park Rangers bu sezon kendi sahasında, ligin ilk 8 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 4 maçta da mağlup oldu.Queens Park Rangers bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 mağlubiyet elde etti.
 
 
*Queens Park Rangers bu sezon, ligin ilk 8 sırasında yer alan takımlara karşı 9 maç oynadı, bu maçlarda 7 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 9 maçta 8 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.
 
 
*Leeds United bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 9 maç oynadı, bu maçlarda 5 kez toplam gol aralığı 2-3 oldu.Queens Park Rangers bu sezon, ligin ilk 8 sırasında yer alan takımlara karşı 9 maç oynadı, bu maçlarda 5 kez toplam gol aralığı 2-3 oldu.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez toplam gol 2-3 aralığındaydı.
 
 
*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.