Yükleniyor...

HARCAMA LİMİTİ NELER YAPTIRIYOR

Adil Rami ile Mehmet Ekici kalıyor

22 Ocak 2020 Çrş 11:13 9459

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Kayserispor'u konuk etti.

 

Sarı-lacivertliler, 0-0 biten ilk maçın rövanşında rakibini 2-0 yenerken çeyrek finale yükseldi. Mücadele uzun süredir takımdan gönderileceği konuşulan Adil Rami'nin, ilk 11'de olması ise herkesi şaşırttı.

 

TFF'nin harcama limitleri yüzünden transfer konusunda sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe'nin, Fransız stoperi göndermeme kararı aldığı öğrenildi. 

 

Sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç, transfer durumlarının belirsiz olmasından dolayı takımdan oyuncu gönderemediklerini ifade etmişti.

 

Fenerbahçe'de yeniden formasına kavuşan bir başka isim ise Mehmet Ekici oldu. Sezon başında kadro dışı kalan ve hiç forma giymeyen deneyimli orta saha, 240 gün sonra sahalara döndü.

 

İlk yarıda TFF'ye bildirilen listede yer almayan Mehmet Ekici'nin, sezonu kapatan Sadık Çifrpınar'ın yerine kadroya dahil olacağı öğrenildi.

 

Öte yandan Mehmet Ekici, oyuna girdiği anda Dirar'dan kaptanlığı devraldı.

 

En Son Haberler Tümü

Tam yarım düzine gol

PFDK açıkladı

Galatasaray

8 gol ve 1 kırmızı kart

Anlaşma sağlandı, yine İstanbul'da kaldı

Ngolo Kante artık an meselesi

İtalya Kupası

Kenan Yıldız golünü attı

Yeni takımına imza attı

Duygusal veda

Real Madrid'den Xabi Alonso açıklaması

Menajeri son gelişmeyi paylaştı

İspanya Süper Kupa

Hakan Çalhanoğlu golünü attı

Kadınlar Türkiye Kupası

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.