Yükleniyor...

3-2

Yeni transferler dikkat çekti

10 Ekim 2020 Cts 20:55 9303

Fenerbahçe, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada hazırlık maçında İstanbulspor’u 3-2 mağlup etti.
Fenerbahçe, hazırlık maçında Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde İstanbulspor’u konuk etti.

 

Sarı-lacivertliler, 8’inci dakikada Sinan Gümüş, 66’ncı dakikada Mert Hakan Yandaş ve 76’ncı dakikada Cisse’nin attığı gollerle mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

 

Sarı-lacivertli ekip mücadeleye Harun Tekin, Mauricio Lemos, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Sinan Gümüş, Papiss Cisse, Kemal Ademi 11’i ile başlarken, konuk İstanbulspor; Alperen Uysal, Patrick, Welington, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Onur Ergün, Egehan Gök, Eslem Öztürk, Rroca, Abazaj, Papa ilk 11'iyle sahaya çıktı.

 

Fatih Tekke’den hakeme tepki

 

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçının hakemi Aytaç Geçgel’e tepki gösterdi. Fenerbahçe ile İstanbulspor arasında oynanan hazırlık maçında İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, müsabakanın hakemi Aytaç Geçgel’e tepki gösterdi. Geçgel’in verdiği bir karar sonrasında saha içine giren Tekke, hakem Aytaç Geçgel’e ‘Canımı sıkma’ diyerek tepkide bulundu. Genç teknik adam daha sonra sakinleşerek saha kenarına geldi.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.