Yükleniyor...

4 milyon euro

Augsburg Berisha'nın bonservisini Fenerbahçe'den aldı

26 Mayıs 2023 Cum 14:05 9227

Fenerbahçe'de geçen sezon beklenileni veremeyen ve forma şansı bulmakta zorlanan Mergim Berisha, Almanya Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a kiralanmıştı. Almanya'da gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiren 25 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli takıma geri dönmeyecek.

 

Bild'in haberine göre Augsburg, Mergim Berisha'nın kiralık sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullandı. Fenerbahçe, Berisha'nın transferinden 4 milyon euro kazanacak. Sarı-lacivertli kulüp, Alman golcüyü Salzburg'dan 5 milyon euroya kadrosuna katmıştı.

 

Daha fazlasına satacak

 

Geçen haftalarda Kicker'da yer alan haberde Berisha'nın satın alma opsiyonunu kullanmaya karar veren Augsburg'un asıl hedefinin 25 yaşındaki futbolcuyu daha yüksek bir bedelle başka bir kulübe satmak olduğu iddia edilmişti.

 

Bu sezon Augsburg formasıyla 23 Bundesliga maçına çıkan Mergim Berisha, bu maçlarda takımına 9 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.