Yükleniyor...

40 MİLYON EURO

1 haftada 22 milyon Euro!

19 Temmuz 2019 Cum 11:04 9499

Merih Demiral, 18 milyon Euro’ya imza attığı Juventus ile 1 hafta idmana çıktı. Manchester United, Atletico Madrid ve Milan, milli stoperimize talip oldu. Juve, bonservisini 40 milyon Euro olarak belirledi!

 

Merih Demiral, geçtiğimiz sezona Alanyaspor’da başladı, ocak ayında Sassuola’ya transfer oldu. Sezonun sonunda ise soluğu 18 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle Juventus’ta aldı. Kariyerinde basamakları hızla çıkan 21 yaşındaki savunmacı, İtalyan ekibiyle sadece 1 haftadır idmana çıkıyor. Henüz hazırlık maçında bile forma giymeyen Merih buna rağmen şimdiden değerini katladı! Merih, Juventus’a yeni imza atsa da Manchester United, Atletico Madrid ve Milan, milli savunmacımızı transfer etmek için Juve’nin kapısını çaldı. İtalyan ekibi, 21 yaşındaki stoperin bonservisini 40 milyon Euro olarak belirleyerek, talip olan takımlara, “Kiralama seçeneği yok. Transfer etmek isteyen bu rakamı getirsin” mesajını gönderdi.

 

 

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.