Yükleniyor...

Berisha'ya milli davet

Almanya Milli Takımı'nın kadrosuna dahil edildi

18 Mart 2023 Cts 08:45 9163

Almanya Futbol Federasyonundan (DFB) yapılan açıklamaya göre, 25 Mart'ta Mainz’da Peru ve 28 Mart’ta Köln’de Belçika ile hazırlık maçlarında karşılaşacak Almanya Milli Takımı'nın 24 kişilik aday kadrosu belirlendi.

 

Kadroda ilk kez Stuttgart’tan Jocha Vagnoman, Borussia Dortmund’dan Marius Wolf, Wolfsburg’dan Felix Nmecha ve Brentford’dan Kevin Schade’nin yanı sıra Augsburg’un Fenerbahçe’den kiralıdığı Mergim Berisha da yer aldı.

 

Teknik Direktör Hansi Flick, Bourssia Dortmund’da forma giyen Türk kökenli futbolcu Emre Can’i yeniden kadroya dahil ederken, sakatlığı devem eden Kaleci Manuel Neuer’in yanı sıra Thomas Müller, İlkay Gündoğan, Leroy Sane, Niklas Süle ve Antonio Rüdiger gibi oyuncuları ise bu kez milli takıma davet etmedi.

 

Flick yaptığı açıklamada, Almanya’da düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na (EURO 2024) güçlü bir kadroyu oluşturmak istediklerini belirterek, “Yılın ilk milli maçlarına kendilerini göstermelerine alan ve fırsat vermek için yeni oyuncuları davet etmek önemlidir. Kendi ülkenizde yapılacak Avrupa Şampiyonası yolunda en iyi takımı bulmak için her antrenman önemlidir.” dedi.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.