Yükleniyor...

31 gole doğrudan etki yaptı

Kulübe katkısı: 16 gol 15 asist

22 Nisan 2023 Cts 13:01 9312

Fenerbahçe'de bu sezon yedek kulübesinden oyuna dahil olan futbolcular skor katkısıyla dikkat çekiyor. Sarı-lacivertli takımda bu sezon ligde sonradan oyuna dahil olan futbolcular 16 gol ve 15 asistlik skor katkısı sağladı.

 

Fenerbahçe, ligde oynadığı son 3 maçta da galibiyete taşıyan isimler yedek kulübesinden oyuna dahil olan oyuncular oldu. Fatih Karagümrük maçında ikinci yarıda oyuna giren Zajc gol atarken, Arda Güler ise Szalai'ye asist yaptı. Ankaragücü karşısında sonradan oyuna giren irfan Can önce penaltı kazandırdı, ardından başlattığı atağı, yine kulübeden gelen Crespo golle noktaladı. Başakşehir maçında da ikinci yarıda oyuna dahil olan Joao Pedro 2 gol atarken, bir golün asistini de Serdar Dursun verdi.

 

Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinden oyuna dahil olan futbolcuları ligde 16 kez fileleri havalandırdı. Joao Pedro, İrfan Can Kahveci, Rossi, Arda Güler 2'şer gol atarken, Emre Mor, Valencia, Zajc, Serdar Dursun, Batshuayi, Alioski ve takımdan ayrılan Berisha da sonradan oyuna girerek, Ter gol katkısı sağladı.

 

F.Bahçe'de kulübeden oyuna giren oyuncular bu sezon Avrupa kupası maçlarında ise 6 gol kaydetti.

En Son Haberler Tümü

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe

UEFA Ülke puanı sıralaması son durum

Anlaşma sağlandı

Resmi açıklama geldi

Tur kapısı aralandı

Beşiktaş

Galatasaray

Fenerbahçe

Galatasaray

Wendel krizi!

1 milyar Euro'yu aştı...

Kramponlarını astı

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.