Yükleniyor...

SEVİLLA'NIN KJAER TEKLİFİ KABUL EDİLDİ

Sarı-Lacivertli ekip, Sevilla'nın 10 milyon euroluk teklifini kabul etti.

26 Temmuz 2017 Çrş 18:32 10339

 

 

Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın, iddia edildiği gibi Ben Arfa transferi için değil; Simon Kjaer için Paris'e gittiği öğrenildi.
 

Sevilla'nın Fenerbahçe'ye 10 milyon euro bonservis bedeli önerdiği belirtilirken, Sarı Lacivertliler'in de bu teklife 'Evet' dediği aktarıldı. Ancak transferin önünde bir engel var. Kjaer'in yıllık 4 milyon euroluk ücreti Sevilla'yı düşündürüyor. Bunun sebebi ise İspanyol ekibinin vergi yükü nedeniyle bu ücreti yüksek bulması.
 

Kjaer, aradaki ücret farkının Fenerbahçe tarafından karşılanmasını talep etti. Ve bunun için de Çetinkaya Paris'e gitti. Paris'te futbolcunun menajeri Mikkel Beck ile ücret farkıyla alakalı detayları masaya yatırdı.
 

Bu transferin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

 

 

En Son Haberler Tümü

Saran'dan acil toplantı talebi

2026 FIFA Dünya Kupası

5 gollü nefes kesen maç

2026 FIFA Dünya Kupası

LaLiga

Derbinin faturası belli oldu

Türkiye Kupası

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi

Premier Lig

Türkiye Kupası

EuroLeague

Tekrar Süper Lig'de

Milli Takımlar

Formula 1

Beşiktaş

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.