Yükleniyor...

Bonservisi ve yeni takımı belli oldu

Galatasaray'da ayrılık imzaya kaldı

19 Ağustos 2025 Sal 16:39 9300

Yaz transfer döneminde şu ana kadar Alvaro Morata, Przemyslaw Frankowski, Kerem Demirbay, Fernando Muslera, Halil Dervişoğlu, Dries Mertens, Taylan Antalyalı ve Mathias Ross'la yollarını ayıran Galatasaray'da Derrick Köhn de takıma veda etmeye hazırlanıyor.

 

Galatasaray'a 2023/24 sezonunun ara transfer döneminde imza atan Derrick Köhn, geçtiğimiz sezonu Werder Bremen'de tamamlamıştı.

 

Bu sezon kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Köhn için Galatasaray, Bundesliga takımlarından Union Berlin'le anlaştı. TRT Spor'da yer alan habere göre Galatasaray bu transferden 5 milyon euroya yakın bir ücret kazanacak.

 

Ek olarak Köhn'ün bir sonraki satışından yüzde 10'luk bir pay da sarı-kırmızılı kulübün olacak. Alman futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından Union Berlin'le sözleşme imzalaması bekleniyor.

En Son Haberler Tümü

Aslan adını son 16'ya yazdırdı

Son şampiyon PSG turu kaptı

Dortmund'u saf dışı bıraktılar

Kartal'da sakatlık ve ceza kabusu

Ozan Kabak fırtınası Avrupa'yı sardı

Türk voleybolunda tarihi başarı

NBA’de yıldızlar sahne aldı

Formula 1’de yeni çağ

Türkiye yasta

Alman ekibi son 16 turunda

Inter turnuvaya veda etti

Karabağ turnuvaya veda etti

İspanyol ekibi son 16 turunda

Galatasaray'da Torino seferi başladı

Fenerbahçe'de sakatlık şoku:

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.