Yükleniyor...

Bundesliga

Eintracht Frankfurt Can Uzun'la coştu

23 Ağustos 2025 Cts 18:48 9344

Bundesliga'da 2025/26 sezonunun açılış haftasında Eintracht Frankfurt ile Werder Bremen karşı karşıya geldi. Ağların 5 kez havalandığı mücadelede Eintracht Frankfurt 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Eintrahct Frankfurt'ta Can Uzun maça ilk 11'de başlarken milli futbolcu, takımının galibiyetindeki en önemli pay sahiplerinden biri oldu.

 

Can Uzun, maçın 22 dakikakasında Eintracht Frankfurt'u öne geçiren golü kaydetti. 19 yaşındaki futbolcu, bu golden 3 dakika sonra Jean Bahoya'ya asisti yaptı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı Eintracht Frankfurt'un 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlanırken Can Uzun, 47'de bir kez daha Jean Bahoya'ya gol pasını verdi ve ev sahibi ekip farkı 3'e çıkardı. Frankfurt'un üçüncü golünden bir dakika sonra ise Werder Bremen'de Justin Nijnmah ağları havalandırdı.

 

Eintracht Frankfurt'ta Angsgar Knauff, 70'teki golüyle skoru belirledi. Bu sonuçla Frankfurt, sezonu 3 puanla açtı. Maça ilk 11'de başlayan Can Uzun, 74'te yerini Mario Götze'ye bıraktı.

En Son Haberler Tümü

Arda Güler’den akılalmaz gol

Arsenal şampiyonluğa koşuyor

Nhaga: Çok mutluyum

Aslan şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor

Karadeniz derbisinde fırtına koptu

Kocaeli’de kaos gecesi

Euroleague

Süper Lig'de deprem

Gaziantep FK Antalya’da fırtına gibi esti

Semih Kılıçsoy sessizliğini bozdu

PFDK kararları açıklandı

1. Lig'de zirve el değiştirdi

Sadettin Saran’dan sert açıklamalar

NBA'de tarihi gece

Avrupa’da son 16 heyecanı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.