Yükleniyor...

Adayları duyurdular

Milli Takım'ın 2 yıldızı dev ödülde son 25'e kaldı

16 Ekim 2025 Prş 09:28 9480

Avrupa futbolunun en prestijli genç oyuncu ödülü olan Golden Boy'da adaylar açıklandı.

 

Tuttosport tarafından her yıl düzenlenen ve 21 yaş altı futbolcular arasında Avrupa'nın en iyisini belirleyen bu önemli organizasyonda, 2025 yılı için sona yaklaşılırken Türkiye'yi iki büyük yetenek temsil edecek.

 

Juventus forması giyen 10 numara Kenan Yıldız ve Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler yılın en iyi 25 genç futbolcusu arasına girmeyi başardı.

 

İtalyan basınının açıkladığı "Football Benchmark Index" listesinde yer alan Kenan Yıldız ve Arda Güler, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin genç yetenekleriyle birlikte anılıyor.

 

Listede, Pau Cubarsi (Barcelona), Desire Doue (PSG), Warren Zaire-Emery (PSG), Dean Huijsen (Real Madrid) ve Ethan Nwaneri (Arsenal) gibi önemli isimler de bulunuyor.

 

Golden Boy ödülü, Avrupa liglerinde forma giyen 21 yaş altı futbolcular arasında yılın en iyi genç oyuncusuna veriliyor.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

10 dakikada farka gitti

Fenerbahçe

İmza için İstanbul'a geldi

Resmi teklif yapıldı

Zirve takibi devam ediyor

Galatasaray

Premier Lig

Galatasaray

Beşiktaş

NBA

Fenerbahçe

Mauro Icardi kulüp tarihine geçti

Cimbom evinde coştu

Kadınlar Basketbol Süper Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.