Yükleniyor...

Trabzonspor

Fırtına'yı Onuachu ve Augusto sırtlıyor

20 Ekim 2025 Pzt 14:29 9543

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de oynadığı son maçta Çaykur Rizespor’u 2-1 yenmeyi başardı. Bordo mavili ekibin gollerini Paul Onuachu ve Felipe Augusto kaydetti.

 

İki yıldız, skor katkısıyla ilk 9 haftaya da damga vurdu. Karadeniz ekibinin, ligin ilk 9 haftasında attığı 15 golün yaklaşık 4'te 3'ü Onuachu ve Augusto'dan geldi.

 

20 puanla ikinci sırada bulunan Trabzonspor, Onuachu ve Augusto'nun gol attığı maçlarda 17 puan kazandı.

 

Bordo mavililer, iki oyuncusunun gol attığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibinin Nijeryalı yıldızı Paul Onuachu, 9 haftada rakip fileleri 7 kez havalandırarak gol krallığında zirveye yerleşti.

 

Brezilyalı Felipe Augusto ise 4 maçta rakip fileleri birer kez havalandırdı.

En Son Haberler Tümü

Dünya Kupası’nda bir ilk

Brezilya Milli Takımı kadrosu açıklandı

Arsenal, Burnley engelini de aştı

Milli Takımlar

Jannik Sinner tarih yazdı

Süper Lig'de gol krallığı tahtı paylaşıldı

Süper Lig

Fatih Tekke ile zirve takibi

Sil baştan revizyon, sıfır kupa!

Türk tenis tarihinde zirvede

Şampiyon Celtic

Yeni sezonun ilk imzası

Ayrılığı resmen duyurdu

Beşiktaş

Sadettin Saran bizzat görüştü

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.