Yükleniyor...

Galatasaray

Özbek ve Kavukcu, TFF Başkanı ile görüştü

02 Aralık 2025 Sal 21:59 9152

Galatasaray yönetiminden Fenerbahçe derbisi sonrası TFF'ye çıkarma yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Fenerbahçe-Galatasaray derbisindeki hakem kararlarını görüşmek üzere bir araya geldi.

 

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne saat 14.30 sularında gelen Dursun Özbek ve Abdullah Kavukcu, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında dün akşam oynanan Fenerbahçe karşılaşmasındaki hakem kararlarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü.

 

Görüşmede, Dursun Özbek ve Abdullah Kavukcu'nun Fenerbahçe-Galatasaray derbisindeki hakem kararları ile ilgili eleştirilerini dile getirdiği öğrenildi.

 

Sarı-kırmızlı ekipten, derbiden sonra karşılaşmanın hakemi Yasin Kol'un kararlarına ilişkin sert eleştiriler gelmişti.

 

TFF'de yapılan görüşmede hakem Yasin Kol'un Galatasaray maçlarına atanmamasının da talep edildiği kaydediliyor.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

10 dakikada farka gitti

Fenerbahçe

İmza için İstanbul'a geldi

Resmi teklif yapıldı

Zirve takibi devam ediyor

Galatasaray

Premier Lig

Galatasaray

Beşiktaş

NBA

Fenerbahçe

Mauro Icardi kulüp tarihine geçti

Cimbom evinde coştu

Kadınlar Basketbol Süper Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.