Yükleniyor...

Musaba'yı Yüksel Yıldırım bizzat duyurdu

Samsunspor'dan Fenerbahçe için resmi açıklama geldi

23 Aralık 2025 Sal 14:56 9105

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden biri de Samsunspor'dan Anthony Musaba'ydı. Domenico Tedesco'nun özellikle istediği Hollandalı futbolcu için Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, gazeteci Sezgi Gelmez'e açıklamada bulundu.

 

Yüksel Yıldırım'ın açıklaması şöyle:

 

"Fenerbahçe bizimle hiç konuşmadı. Terbiyesizlik. Oyuncunun serbest kalma maddesini kullanıp almaya çalışıyorlar diye biliyorum.

 

“PEŞİN ÖDERLERSE ALIRLAR”

 

Sağlık olsun. Yapacak bir şey yok. Kontratta serbest kalması için gerekli miktar var. Onu peşin öderlerse alırlar."

 

Anthony Musaba'nın serbest kalma bedeli Transfermarkt'a göre, Türkiye içindeki takımlara 6 milyon euro.

En Son Haberler Tümü

Türk futbolunda yeni dönem planı!

Beşiktaş'ta gövde gösterisi

Dursun Özbek’ten Icardi açıklaması

Süper Lig'de dev derbinin hakemi belli oldu

Galatasaray'dan Rams Park Hamlesi

12 puan daha silindi!

Nottingham Forest'ta deprem

PFDK'ye sevk dalgası

Galatasaray'da divan kurulu toplandı

Real Madrid havlu attı

Trabzon'da derbi alarmı

Maç saatleri iftara göre ayarlandı

İpler koptu

Frank'ın saçları kurtuldu

NBA'de heyecan sürüyor

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.