CEV Kupası yarı final rövanş maçında deplasmanda Romanya temsilcisi CSO Voluntari ile karşılaşan Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, rakibini adeta sahadan sildi. İlk maçı İstanbul'da 3-0 kazanan "Sarı Melekler", rövanşta da rakibine set vermeyerek adını finale yazdırmayı başardı.
Romanya'da voleybol dersi: Rakibe nefes aldırmadı
Sala Polivalenta'da oynanan mücadelede Galatasaray, maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergiledi. Set skorlarındaki büyük fark, temsilcimizin kupadaki iddiasını bir kez daha kanıtladı:
1. Set: 25-13 (Galatasaray Daikin)
2. Set: 25-10 (Galatasaray Daikin)
3. Set: 25-8 (Galatasaray Daikin)
Finaldeki rakip bekleniyor
İki maçta da set kaybetmeden finale yükselen Galatasaray Daikin'in şampiyonluk yolundaki son rakibi, Chieri '76 (İtalya) - Dresdner SC (Almanya) eşleşmesinin galibi olacak. Sarı-kırmızılılar, bu performansıyla CEV Kupası'nı müzesine götürmeye en yakın aday olduğunu gösterdi.