Yükleniyor...

6 MİLYON EURO

Atletico Madrid'in Berke Özer teklifi ortaya çıktı

07 Haziran 2021 Pzt 16:17 9260

TFF 1. Lig kulüplerinden Altınordu, altyapısından yetişen Fenerbahçeli kaleci Berke Özer'in transfer haberlerini heyecan ve merakla takip ediyor. İzmir ekibinden 2018 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan kaleci Berke'nin ismi son günlerde İspanya La Liga şampiyonu Atletico Madrid'le anılmaya başladı.

 

Fenerbahçe 8.5 milyon euro istiyor

 

İspanyol temsilcisinin genç eldiven için 6 milyon euro teklif ettiği, sarı-lacivertli kulübün ise 8.5 milyon euro istediği iddia edilirken, Altınordu da bu transferin gerçekleşmesi halinde yüzde 20 pay alacak.

 

Hakların yüzde 50'si Altınordu'da

 

Son 2 sezonda Belçika'nın Westerlo takımında kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki file bekçisinin haklarının yüzde 50'si şu an için Altınordu'da bulunuyor. Berke'yi transfer ederken Altınordu'ya 1 milyon euro ödeme yapan Fenerbahçe'nin İzmir temsilcisine oyuncunun tüm haklarını almak için 1 milyon 250 bin euro daha ödemesi gerekiyor.

 

Altınordu 2 milyon 950 bin euro kazanacak

 

Fenerbahçe Berke'yi 8.5 milyon euroya satması halinde Altınordu kasasına 2 milyon 950 bin Euro koyacak. Altınordu forması giyerken de ismi dünya devleriyle anılıp 2018 yazında Barış Alıcı'yla birlikte Fenerbahçe'ye verilen Berke Özer, alt yaş gruplarında 35 kez Ay-Yıldızlı formayı terletti.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

"Seninle bir dakika"

Geri dönmek istiyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.