Yükleniyor...

UEFA AVRUPA LİGİNDE SÜRPRİZLER

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu sürpriz sonuçlara sahne oldu.

24 Şubat 2017 Cum 09:50

 

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu sürpriz sonuçlarla tamamlandı. Kuralar çekilirken favori gösterilen bazı ekipler, dev turnuvadan elendi. İşte Kupa-2'de öne çıkan sürprizler...

 

Sürprizlerden ilkini temsilcimiz Fenerbahçe yaşadı. Rus ekibi Krasnodar ile eşleyen sarı-lacivertli ekibimiz, maçlar öncesi favori gösteriliyordu. İlk karşılaşmada deplasmanda 1-0 yenilen Fenerbahçe, Kadıköy'deki mücadeleden 1-1'lik skorla ayrılınca UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

 

Zenit'e son dakika şoku!

 

Sürpriz sayılabilecek bir skor da Belçika temsilcisi Anderlecht'ten geldi. İlk müsabakada Rusya'nın güçlü ekibi Zenit'i 2-0 yenen Anderlecht, deplasmanda 3-1 yenilmesine rağmen üst tura yükselen taraf oldu. Belçika ekibini son 16'ya Isaac Thelin'in 90. dakikada attığı gol taşıdı.

 

APOEL sürprizi

 

Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi APOEL ise deplasmanda 3-2 yenildiği İspanyol ekibi Athletic Bilbao'yu 2-0 yenerek, sürpriz yaptı ve son 16'ya kaldı.

 

Tottenham'a evinde şok

 

Belçika temsilci Gent ise İngilizlerin güçlü ekibi ve Kupa-2'nin favorilerinden gösterilen Tottenham'ı kupanın dışına itti. 1-0 galip geldiği ilk maçın rövanşında, İngiliz ekibi Tottenham ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Gent, üst tura adını yazdırdı. Tottenham, maçı 10 kişi tamamladı.

 

Celta Vigo, Shakhtar'ı uzatmada kupadan eledi

 

İspanya'nın Celta Vigo takımı da evinde 1-0 mağlup olduğu Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'i deplasmanda eleyerek sürpriz bir sonuca imza attı.

 

İspanyol ekibi, normal süresi 1-0 önde tamamlayarak maçı uzatmalara götürdü. Uzatmaya giden maçta güçlü rakibi Shakhtar Donetsk'i 2-0 yenen Celta Vigo, son 16 turuna yükseldi.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.