Yükleniyor...

Abha - Al Hilal Riyadh

Suudi Arabistan Premier Ligi

31 Ocak 2020 Cum 11:41 10153

Suudi Arabistan Premier Ligi Lig Sezonu 16. Hafta mücadelesinde, 23 puan -2 averaj ile 8. sırada yer alan Abha, 32 puan 26 averaj ile 2. sırada yer alan Al Hilal ile karşı karşıya geliyor.

 

  1. İki Takım Arasında Oynanan Son 3 Resmi Maçta:
  2. Al Hilal 3 maçı da kazanan taraf oldu.
  3. Abha 3 gol atarken, Al Hilal 11 golle karşılık verdi.
  4. Tüm maçlar 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  5. 2 maçta karşılıklı gol olurken, 1 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  6. 2 maç 4-6 gol aralığında tamamlandı.
  7. Abha 1 maçta ilk golü atan taraf olurken, 2 maçta taraflar gol bulamadı.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Al Hilal bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 8 maçta 5 kez ilk yarılar berabere tamamlandı.Al Hilal bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 maçta ilk yarıları berabere tamamladı.
 
 
*Abha bu sezon, ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez 3,5 ve üzerinde gol atıldı.Al Hilal bu sezon, deplasmanda ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 5 maç oynadı, bu maçlarda 4 kez 3,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez 3,5 ve üzerinde gol atıldı.
 
 
*Abha bu sezon, ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Al Hilal bu sezon, deplasmanda ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 5 maç oynadı, bu maçlarda 4 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.İki takım arasında oynanan son 3 maç 2,5 gol üzerinde tamamlandı.
 
 
*Abha bu sezon, ligin ilk 4 sırasında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez karşılıklı gol oldu.Al Hilal bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 8 maç oynadı, bu maçlarda 6 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 6 maçta 5 kez karşılıklı gol oldu.

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.