Yükleniyor...

Adayları duyurdular

Milli Takım'ın 2 yıldızı dev ödülde son 25'e kaldı

16 Ekim 2025 Prş 09:28 9296

Avrupa futbolunun en prestijli genç oyuncu ödülü olan Golden Boy'da adaylar açıklandı.

 

Tuttosport tarafından her yıl düzenlenen ve 21 yaş altı futbolcular arasında Avrupa'nın en iyisini belirleyen bu önemli organizasyonda, 2025 yılı için sona yaklaşılırken Türkiye'yi iki büyük yetenek temsil edecek.

 

Juventus forması giyen 10 numara Kenan Yıldız ve Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler yılın en iyi 25 genç futbolcusu arasına girmeyi başardı.

 

İtalyan basınının açıkladığı "Football Benchmark Index" listesinde yer alan Kenan Yıldız ve Arda Güler, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin genç yetenekleriyle birlikte anılıyor.

 

Listede, Pau Cubarsi (Barcelona), Desire Doue (PSG), Warren Zaire-Emery (PSG), Dean Huijsen (Real Madrid) ve Ethan Nwaneri (Arsenal) gibi önemli isimler de bulunuyor.

 

Golden Boy ödülü, Avrupa liglerinde forma giyen 21 yaş altı futbolcular arasında yılın en iyi genç oyuncusuna veriliyor.

En Son Haberler Tümü

5 lig 1 de kupa maçı

3 bölgeye takviye

Fenerbahçe

Beklentilerin çok uzağında

Beşiktaş

İtalya Serie A

Eski kulüp başkanından şike iddiası

Milli Takımlar

Trabzonspor'da Fatih Tekke etkisi

Süper Lig

Galatasaray

Milli Takım kadrosundan çıkarıldı

TFF isimleri tek tek açıkladı

Beşiktaş

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.