Yükleniyor...

Al Ahli Jeddah - Abha

Tüyolar

13 Ocak 2020 Pzt 11:51 9361

Suudi Arabistan Premier Ligi Lig Sezonu 14. Hafta mücadelesinde, 23 puan 12 averaj ile 6. sırada yer alan Al Ahli SC, 23 puan 1 averaj ile 7. sırada yer alan Abha ile karşı karşıya geliyor.

 

  • İki takım daha önce 2 maçta karşı karşıya geldi.Bu maçlardan ilki 0-0 beraberlikle sonuçlanırken sonraki maçı Al Ahli SC 2-1 kazandı.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 7 maçta 6 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 4 maçta karşılıklı gol oldu.
 
 
*Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 8 maçta 7 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 4 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 6 maçta 5 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Galatasaray'ın rekor gecesi

Seri eşitlendi

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.