Yükleniyor...

ALTAY 106 YAŞINDA

İzmir'in köklü kulüplerinden Altay...

16 Ocak 2020 Prş 16:03 9272

Altay’ın 106. kuruluş yıl dönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’nun yurt dışında olması nedeniyle katılmadığı törende Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Taşpınar, Başkan Yardımcısı Sabri Sevenoğlu, eski başkanlardan Mehmet Erdoğan, Erdinç Altınyeleklioğlu ve Cihangir Marmara, Altay Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Aybars Akoğlu, Ayfer Elmastaşoğlu, Zafer Bilgetay, Orhan Üstündağ, Toprak Kırtoğlu gibi eski futbolcular, Altyapı Direktörü Mahmut Gözüaçık, eski ve yeni yöneticiler, altyapı oyuncuları, antrenörler ve taraftarlar yer aldı.

 

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Taşpınar, efsane futbolculardan minik sporculara kadar herkesin bir arada olduğu bir anma töreni gerçekleştirdiklerini belirterek, “Törenimize efsane futbolcularımız, eski kaptanlarımız, eski başkanlarımız katıldığı için çok mutlu ve duyguluyum. Altay’ın tarihini hepimiz biliyoruz, Altay ilklerin kulübü. Genç sporcu kardeşlerimiz Altay’ın geleceği. Altay’a hizmet etmiş insanlar olarak kulübümüzü yaşatacağız. Nice yıllara Altay” diye konuştu.

 

Kutlamalar saat 19.14’te taraftarların Alsancak Stadı önünde meşale yakması ve Altay Sosyal Dayanışma Derneği’nin düzenleyeceği gece ile devam edecek.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.