Yükleniyor...

ARANAN KAN BULUNDU

Mile Skoric

22 Mayıs 2019 Çrş 17:26 9202

Beşiktaş'ın Osijek’in 27 yaşındaki stoperi Mile Skoric ile ilgilendiği öğrenildi.

 

Isimat-Mirin ve Enzo Roco ile yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş’ın gelecek sezon için stoper transferi yapmak istediği iddia ediliyordu. Hırvatistan’dan gelen bir iddia ise konuşulanları adeta doğrular nitelikte. Siyah-beyazlıların sol bekte de oynayabilen Osijek’in 27 yaşındaki stoperi Mile Skoric için teklif yaptığı belirtildi. Vida’nın da onay verdiği Skoric’in, Beşiktaş’ta oynamak istediği öğrenildi.

 

ISIMAT-MIRIN’İ GÜNEŞ, SEZON BAŞINDA DA İSTEMEMİŞTİ

 

Beşiktaş devre arasında Isimat-Mirin’i transfer etti…. geçen sezon Cocu’nun sürekli şans verdiği Fransız stoper PSV’nin hocası değişince kaldı. Koca bir ilk yarı boyunca neredeyse hiç oynamayan Mirin aslında sezon başında gündeme gelmişti. Hatta o dönemde Beşiktaş’ın kendisini istediğini açıklayınca Fikret Orman’dan, “bir transferin olmasını istemiyorsanız basına konuşursunuz” diye fırça yemişti. Mirin’in sezon başında transfer engelinin ise Güneş olduğu ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adamın “gönderilsin” dediği Mirin için “işimize yaramaz” şeklinde rapor verdiği bildirildi.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.