Yükleniyor...

ARANAN KAN BULUNDU

Bonservis bedeli ise yaklaşık 25.44 milyon Dolar

23 Eylül 2020 Çrş 10:57 9401

Leeds United, İspanya Ligi takımlarından Real Sociedad’dan savunma oyuncusu Diego Llorente’yi kadrosuna dahil etmek için anlaşmaya vardığını söyledi.

 

Anlaşmanın mali detayları açıklanmadı, ancak İngiliz medyası Leeds'in 27 yaşındaki İspanyol oyuncu için 20 milyon pound (25.44 milyon $) para ödeyeceğini yazdı.

 

Kulüpten gelen açıklamada, Real Sociedad ve Leeds United’ın, Diego Llorente'nin transferi için prensipte bir anlaşmaya vardıkları ve niahi kararın oyuncunun sağlık testine bağlı olduğu belirtildi.

 

Real Sociedad transfer için yaptığı açıklamada “Kulübümüzün üç yıldır bir parçası olan Diego'ya teşekkür ve sevgimizi iletiyor ve kariyerinin bu yeni bölümünde kendisine her şeyin en iyisini diliyoruz" dedi.

 

Profesyonel kariyerine Real Madrid'de başlayan ancak A takımda fazla şans bulamayan Llorente, 2017'de Sociedad'a katılmıştı. Geçen sezon Imanol Alguacil'in takımı için 30 kez forma giyen defans oyuncusu Diego Llorente, altı kez İspanya Kral Kupası finalinde forma giydi. 

 

Leeds United, Premier Lig'in ilk 2 haftasında kalesinde yedi gole engel olamamıştı. 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.