Yükleniyor...

Atsu'dan acı haber geldi

Ganalı oyuncunun cansız bedenine ulaşıldı

18 Şubat 2023 Cts 09:39 9181

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya ilçesinde yıkılan rezidansın enkazı altında kalan Atakaş Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'dan acı haber geldi.

 

Ganalı futbolcunun Türkiye temsilcisi Murat Uzunmehmet, 31 yaşındaki oyuncunun cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

 

Açıklama yapan Uzunmehmet, "Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti. Cansız bedenine enkaz altında ulaşıldı. Şu anda hala daha eşyaları çıkarılıyor. Telefonu da bulundu" dedi.

 

Uçak biletini iptal edip Hatay'da kalmıştı

 

Hatayspor'un Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadığı maçın son dakikasında takımının galibiyet golünü atan Atsu'nun son anda uçak biletini iptal ettiği ve depreme yakalandığı ortaya çıkmıştı. Hatayspor İdari Menajeri Fatih İlek, "Uçak bileti vardı ama iyi oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı coşkudan sonra 'Gitmeyeyim, burada kalayım' dedi. En mutlu olduğu günde depreme yakalandı. Akşam 23.00'te uçağı vardı. İstanbul, sonrasında Fransa'ya gidecekti. Vazgeçti, tam anlamıyla bir trajedi oldu" açıklamasında bulunmuştu.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.