Yükleniyor...

AYNI MAAŞI İSTİYOR

Edin Dzeko, Beşiktaş'tan yıllık 4.5 milyon euro istiyor

01 Temmuz 2021 Prş 20:51 9268

Yeni sezon öncesinde kadrosunu dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan siyah-beyazlıların, bu doğrultuda listesine bir ekleme yaptığı ortaya çıktı.

 

İtalya Serie A ekiplerinden Roma’da forma giyen Bosna Hersekli golcü Edin Dzeko’nun, siyah-beyazlı ekibin radarına girdiği öğrenildi.

 

Beşiktaş’ın, 35 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temas kurduğu ve şartlarını sorduğu ifade edildi. Başarılı futbolcu, Roma’dan yaklaşık 4.5 milyon euro yıllık maaş kazanıyor.

 

İtalyan gazeteci Di Marzio’nun haberine göre Çizme deviyle 1 yıllık daha kontratı bulunan 1,93’lük golcünün, aynı maaşı karşılaması halinde başka bir takımda oynamaya yeşil ışık yakabileceği belirtildi.

 

Öte yandan, oyuncusundan memnun olan Roma’nın da ayrılık halinde bonservis talebinde bulunabileceği kaydedildi. İtalyan devinin, Dzeko için kapıyı 4 milyon eurodan açtığı da gelen haberler arasında...

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Trabzonspor

Beşiktaş

TFF açıkladı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.