Yükleniyor...

Başakşehir - Beşiktaş

Spordb.com ile önizleme

14 Şubat 2020 Cum 15:38 10161

Süper Lig 2019/2020 Sezonu 22. Hafta mücadelesinde, 40 puan 18 averaj ile 3. sırada yer alan Medipol Başakşehir, 36 puan 7 averaj ile 7. sırada yer alan Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor.

 

17.300 kişi kapasiteli Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

 

Ev sahibi takımda eksik oyuncu bulunmamaktadır. Misafir takımda ise Gökhan Gönül cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

 

  1. İki Takım Arasında Oynanan Son 10 Resmi Maçta:
  2. Medipol Başakşehir 3, Beşiktaş 2 galibiyet elde ederken 5 maç beraberlikle sonuçlandı.
  3. Medipol Başakşehir 11 gol atarken, Beşiktaş 10 golle karşılık verdi.
  4. 7 maç 2,5 gol altında, 3 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  5. 6 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  6. 5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.
  7. Medipol Başakşehir 8 ve Beşiktaş 1 maçta ilk golü atan taraf oldular.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Beşiktaş bu sezon deplasmanda, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçın tamamında ilk yarıları mağlup kapatan taraf oldu.Medipol Başakşehir bu sezon kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçın tamamında ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 5 maçın tamamında Medipol Başakşehir ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.Medipol Başakşehir bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 4 maçta 3 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.Beşiktaş bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 maçta 2 kez ilk yarıları geride kapatan taraf oldu.
 
 
*Beşiktaş bu sezon deplasmanda, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçta da mağlup oldu.Medipol Başakşehir bu sezon kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçı da kazandı.İki takım arasında, ev sahibi takımın sahasında oynanan son 3 maçı Medipol Başakşehir kazandı.Medipol Başakşehir bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 6 lig maçında 5 galibiyet elde etti.Beşiktaş bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 lig maçında 2 mağlubiyet elde etti.
 
 
*Medipol Başakşehir bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 7 maç oynadı, bu maçlarda 5 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 8 maçta 7 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 8 maçta 7 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maçta karşılıklı gol oldu.
 
 
*Medipol Başakşehir bu sezon, kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Beşiktaş bu sezon, deplasmanda, ligin ilk 6 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 9 maçta 8 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 3 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 4 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.