Yükleniyor...

BAŞAKŞEHİR

Fenerbahçe'nin eski hocasıyla anlaştı

03 Ekim 2021 Paz 12:55 9293

Aykut Kocaman ile istediği puanları toplayamayan Medipol Başakşehir'de, tecrübeli hocanın istifa etmesi üzerine yollar ayrılmıştı. Teknik direktör arayışlarına başlayan İstanbul ekibinde, yeni hoca belli oldu.

 

Medipol Başakşehir Emre Belözoğlu ile anlaştı

 

TGRT Haber'de konuşan eski futbolcu Yalçın Ayhan, Medipol Başakşehir'in Emre Belözoğlu ile prensipte anlaştığını açıkladı. Anlaşmanın hayırlı olmasını dileyen Ayhan, Emre Belözoğlu'nun doğru bir karar olduğunu ifade etti.

 

Her iki tarafında birbirlerine ihtiyacı olduğunu belirten Yalçın Ayhan, "Hem Başakşehir'in kendisine ihtiyacı olduğu hem de kendisinin Başakşehir'e ihtiyacı olduğu bir dönem. Başarıya aç. Geçen sezon hiç tahmin etmediği bir pozisyona getirildi son 10 maçlık periyotta. Fenerbahçe camiasının verdiği sorumluluğu sonuna kadar yerine getirdi. Kocaman'ın ayrılığı sonrası bu oyuncu grubunu iyi tanıyan Emre Belözoğlu'nun enerjisini ve sinerjisini iyi yansıtacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

10 maçta 8 galibiyet

 

Geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev yapan Emre Belözoğlu, Erol Bulut'un görevden alınmasının ardından son 10 hafta sarı-lacivertli takımın başına geçmişti. 10 hafta, 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Emre Belözoğlu yönetimindeki Fenerbahçe ligi 3. sırada tamamlamıştı.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.