Yükleniyor...

Başakşehir'den MHK tepkisi

"Türk futbolunda bugün elle asist yapıldı"

28 Eylül 2025 Paz 22:17 9401

Turuncu-lacivertlilerin sosyal medya hesabından 'Türk Futbolu bu MHK ile devam edemez' başlığıyla yapılan açıklama şöyle:

 

"Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesinde MHK'nin maçın hakemi olarak Oğuzhan Çakır'ı atamasını şaşkınlıkla karşıladık. Zira sezon başında sakatlık yaşayan hakem Oğuzhan Çakır, Süper Lig'de bu sezon ilk görevini geçtiğimiz haftadaki Kasımpaşa-Fenerbahçe müsabakasında aldı. Çakır'ın, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün seçim gününde yani zorluk seviyesi çok zor bir maç ile sezona başlaması, iş bilmez MHK'nin kulüpleri ve kendi kurumunu ne kadar zor durumda bıraktığını ortaya koymuştur. Hakem Oğuzhan Çakır bugünkü maçta da hiç hazır bir görüntü vermezken, hataları ile bariz şekilde karşılaşmamızın sonucuna etki etmiştir. Bu kadar evrensel bir hakemlik yönetimi doğrusunu bile okuyamayan Ferhat Gündoğdu MHK'si, bu liyakatsizlik ve tutarsızlıkları ile derhal Türk futboluna daha fazla zarar vermeden görevden alınmalıdır."

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Cimbom’da sol stopere yerli operasyonu:

Rota İstanbul'a çevrildi

Infantino’nun başı bu kez fena dertte

Beklentilerin altında kalmıştı!

1. Lig'de sezon açıldı

Trabzonspor

Resmi açıklama geldi

Eyüpspor

Beşiktaş dalya yaptı

Yeni takımını buldu

Trabzonspor

Fenerbahçe'de şok!

Greenwood siftahı yaptı

Taraftarlarda büyük coşku

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.