Yükleniyor...

BAŞKAN GOLCÜ TRANSFERİYLE BİZZAT İLGİLENİYOR

Golcü transferini Ahmet Nur Çebi bitirecek

27 Haziran 2021 Paz 11:41 9350

Yeni sezona yapılacak transferler için çalışmalarını daha hızlandıran Beşiktaş Yönetimi, golcü arayışlarında, Diego Costa ve Aleksandar Mitrovic dışındaki başka isimlere de dönmeyi planlıyor.

 

Özellikle Fulhamlı Mitrovic’in pahalı olması, Diego Costa’nın, kulübün indirim talebine yanıt vermemesi nedeniyle siyah-beyazlılar başka isimleri de gündemine alacak.

 

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin golcü transferiyle bizzat ilgileneceği öğrenilirken, belirlediği bazı isimlerin transferini temmuz ayında bitirmeyi planladığı vurgulandı.

 

Yeni sezona zemin açısından bu kez sorunsuz başlamak isteyen Beşiktaş’ta, Vodafone Park’ın bakımı son sürat devam ediyor. 2021-22 sezonunda Şampiyonlar Ligi maçlarına bir kez daha ev sahipliği yapacak olan Vodafone Park’ta zemin dışında birçok noktası da yeniden gözden geçirildi.

 

Milliyet’in haberine göre, yeni sezonda maçların seyircili oynayacağı da göz önünde bulundurarak geniş bir bakımdan geçirilen Vodafone Park sezonun ilk resmi karşılaşmasına hazır olacak.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.