Yükleniyor...

BAŞLADIĞI GİBİ BİTTİ

Akhisar'da golsüz beraberlik!

16 Şubat 2019 Cts 15:51 9181

Süper Lig'de küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Akhisar - Ankaragücü 0-0 berabere bitti.

 

 

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta maçında Akhisar ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Cihat Arslan'ın istifasının ardından ilk maçına çıkan Akhisar, küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Ankragücü'nün 88. dakikada İlhan Parlak ile attığı golün ardından hakem Halis Özkahya VAR'a giderek golü iptal etti. Pozisyonun ardından yoğun itirazlarda bulunan Akhisar kalecisi Fatih Öztürk sarı kartla cezalandırıldı.

 

Karşılaşmanın 90+3. dakikasında Akhisar, Ankaragücü ceza sahasında Pazdan'ın eline gelen top sonrasında itiraz etti ve hakem Halis Özkahya VAR'a gitti. Özkahya, VAR incelemesinin ardından pozisyonun penaltı olmadığına kanaat getirdi. 

 

Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşma, pozisyon açısından oldukça kısır geçse de özellikle Ankaragücü'nün 51. dakikada kırmızı kart (B. Dja Djedje) görmesinin ardından Akhisar'ın rakip kalede etkili akınlarına sahne oldu ancak tabelayı değiştirecek skor çıkmadı.

 

Akhisarspor'da sarı kart gören Serginho ve Josue, Galatasaray deplasmanında cezalı duruma düştüler. Küme düşme hattında hayati önem taşıyan maçın 0-0 eşitlik ile sona ermesinin ardından Akhisar ligdeki puanını 18'e, Ankaragücü ise puanını 24'e yükseltti.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.