Yükleniyor...

BAŞSAĞLIĞI MESAJI PAYLAŞTI

Aurier’nin futbolcu kardeşi Christopher Aurier hayatını kaybetti

14 Temmuz 2020 Sal 09:19 9672

İngiltere Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur forması giyen Fildişi Sahilli oyuncu Serge Aurier’nin kendisi gibi futbolcu olan 26 yaşındaki kardeşi Christopher Aurier, hayatını kaybetti.

 

Toulouse kentinde yaşayan ve geçen sezon Fransa’nın beşinci liginde mücadele eden Rodeo Toulouse forması giyen oyuncu Fransız basınında yer alan haberlere göre vurularak yaşamını yitirdi.

 
 

İddialara göre bir gece kulübü çıkışında yaşanan olayda karnından vurulan Christopher Aurier, Toulouse Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ancak buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayeti işleyen şahsın hızla olay yerinden kaçtığı ifade edilirken, arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

 

Kariyerinde Racing Club de Lens, Gueugnon, Chantilly ve Belçika ekibi Rebecq forması giyen Christopher Aurier’in ölümü sonrasında Tottenham Hotspur da bir başsağlığı mesajı yayınladı. Kulübün mesajında şu ifadeler yer aldı:

 

“Kulüp, Serge Aurier’nin kardeşinin hayatını kaybettiği üzerine medyada çıkan haberleri derin bir üzüntüyle doğrulamaktadır. Bu zor zamanda Serge’i destekliyor ve oyuncu ve ailesinin mahremiyetine saygı gösterilmesini talep ediyoruz. Kulüpteki herkes en içten başsağlığı dileklerini Serge ve ailesine iletmektedir. Düşüncelerimiz onlarla birlikte.”

 

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.