Yükleniyor...

BATSHUAYİ'DEN KÖTÜ HABER

Menajerinden açıklama

11 Ocak 2019 Cum 12:07 9261

Valencia'nın kiralık sözleşmesini feshettiği Michy Batshuayi'nin menajeri Meissa N'diaye, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif geldiğini doğruladı. Ancak oyuncunun kendisi Türkiye'ye gelmek istemiyor.

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın gündeminde olan Michy Batshuayi’den kötü haber geldi. Transfer iddialarıyla ilgili konuşan oyuncunun menajeri, golcü oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığını ifade etti.

 

Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar'ın haberine göre; oyuncunun haklarını elinde bulunduran Meissa N'diaye, Galatasaray ve Fenerbahçe'den teklif aldıklarını doğruladı Ancak oyuncunun kesinlikle Türkiye'yi düşünmediğini belirtti.

 

TALİBİ ÇOK

 

Chelsea'nin sözleşmeli futbolcusu olan Batshuayi'ye teklif yağıyor. Fransız ekibi Monaco'nun da gündemine gelen golcü futbolcu ile Ada ekiplerinden Everton, Crystal Palace ve Fulham da ilgileniyor.

 

  • Belçika Milli Takım forması da giyen Batshuayi Valencia'da kiralık olarak geçirdiği ilk yarıda beklentileri karşılayamamış ve 23 maçta 3 gol atabilmişti.

En Son Haberler Tümü

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

Şampiyonluk 1 sayıyla kaçtı

Ziraat Türkiye Kupası

Kanarya ağır yaralı

Rams Park'ta rekorların gecesi

Üst üste 2. kez şampiyon

Tarihhi çöküş

Başakşehir'in Avrupa inadı sürüyor

Süper Lig'in eski ekibi Amatör Lig'e düştü

İtalyan basının iddiası!

3 puan 2 golle

Kritik eşikteki Konyaspor'a büyük darbe

Süper Lig'e veda etti

Kötü seri son buldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.