Yükleniyor...

Beşiktaş sol bek tercihini belirledi!

Alioski ile anlaşma tamam

27 Temmuz 2022 Çrş 11:24 9240

Beşiktaş'ta Callum Styles, Tayfur Bingöl, Mohanad Jeahze derken sol bek takviyesi için bir isim sürpriz şekilde listeye girip öne çıktı. O da Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'nin 30 yaşındaki futbolcusu Ezgjan Alioski oldu. Fotomaç'ın haberine göre siyah-beyazlı yönetimin, temasa geçtiği Kuzey Makedonyalı futbolcu ile prensip anlaşmasına vardığı hatta kulübü ile de ilk temasın kurulduğu kaydedildi. Suudi Arabistan'dan ayrılmak isteyen 1.71 boyundaki oyuncunun Avrupa'ya dönmek istemesi nedeniyle Beşiktaş'ın teklifini hemen kabul ettiği ileri sürüldü.

 

TAYFUR BİNGÖL DA BEKLEMEDE

 

Ahli ile sözleşmesi sezon sonu biteceği için kiralama seçeneği bulunmayan Ezgjan Alioski için Beşiktaşlı idarecilerin 3-3.5 milyon euro arasında bir rakam önerdiği bilgisi de paylaşıldı. Takımı Türkiye'de kampta olduğu için görüşmeleri hızlı şekilde yürüten siyah-beyazlıların hafta sonuna kadar sol bek takviyesini bitir- mek istediği kaydedildi. Öte yandan Beşiktaş Alioski olmazsa Tayfur Bingöl için mali anlamda fedakarlık yapmayı düşünüyor. Alanyaspor'a ayrılmak istediğini ileten Tayfur , Beşiktaş'ın sol bek transferinde atacağı adımları merakla takip ediyor.

En Son Haberler Tümü

Beşiktaş

Galatasaray

Görüşmeler başlıyor

Euro 2024

Fenerbahçe

Flaş iddia

İtalya'dan teklif geldi

Menajeri İstanbul'a çağrıldı

Galatasaray

Fenerbahçe

Kupa sahibini buldu

Süper Lig'de asist krallığı!

Menajerine talimat verdi

Devlerle transfer yarışı

Resmi açıklama geldi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.