Yükleniyor...

Beşiktaş

Jean Onana için "ayrılık" iddiası

29 Ekim 2023 Paz 10:48 9214

Beşiktaş'ın sezon başında Fransız ekibi Lens’den 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Jean Onana, Bodo Glimt deplasmanındaki olumsuz performansıyla kredisini tamamen tüketti.

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Norveç’de sürpriz şekilde ilk 11’de sahaya çıkan ve 61 dakikada görev yapan Kamerunlu orta saha şansını kullanamadı. Orta sahada yine etkisiz bir futbol ortaya koyan Onana büyük ölçüde gözden çıkarıldı.

 

Jean Onana’nın devre arasında kiralık olarak veya bonservisiyle birlikte gönderilmesi planlanıyor. 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcunun bonservisiyle satılamazsa düzenli oynayabileceği bir kulübe kiralanması düşünülüyor.

 

Diğer yandan siyah-beyazlı taraftarlar önümüzdeki süreçte orta sahada Demir Ege Tıknaz’a hücumda Semih Kılıçsoy’a şans verilmesini istiyor. Teknik Sorumlu Burak Yılmaz’ın da Demir Ege ve Semih’e ilerleyen maçlarda daha fazla yararlanacağı ifade edildi.

 

En Son Haberler Tümü

Aslan'dan tarihi galibiyet

Türkiye Voleybol Federasyonu

''Çok şiddetliydi''

''Veda maçı oynamak istiyorum''

Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Gio onay verdi

Derbi maçı öncesi kriz

Savcı mütaalasını açıkladı

Galatasaray

Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Kulüp tarafından cezalandırıldı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.